Rhodos wedding teaser van Christiaan en Cheyene

Rhodos, een prachtige plek om te trouwen is ons duidelijk geworden. Zoveel gedaan en zoveel gezien in september. Kite surfen, onderwaterfotografie, zonsopkomst en zonsondergang timelapses gemaakt, de allereerste Virtual Tour trouwgroepsfoto’s gemaakt (wereldprimeur?), ceremonie in surround sound opgenomen over 5 kanalen, teveel om op te noemen. Maar vooral genoten van de gastvrijheid van iedereen, het heerlijke eten en het zalige klimaat. Hier een filmische sfeerimpressie van onze avonturen met Christiaan en Cheyene.

Camerawerk door Erika Buist en Sjoerd Banga. Montage door Sjoerd Banga.

www.banganimation.nl

https://vimeo.com/187691990

Enkelblessure of geen enkelblessure, het maakt Christiaan niet uit. Hier een toffe clip van zijn Kite avonturen vlak voor de bruiloft.

Camerawerk door Sjoerd Banga. Fotografie door Erika Buist.

https://vimeo.com/189612192

2 Dagen na de bruiloft met zijn viertjes naar de beroemde Anthony Quinn baai gegaan aan de oostkust van Rhodos voor een onderwatershoot. De onderwater filmbeelden uit de teaserfilm zijn gemaakt tijdens deze shoot. Hier nog een paar foto’s van die middag.onderwater-1-2onderwater-2-2onderwater-3-2Onderwaterfotografie bruidegom RhodosOnderwaterfotografie bruid RhodosOnderwaterfotografie bruidspaar RhodosOnderwaterfotografie bruidspaar RhodosOnderwaterfotografie bruidspaar Rhodos

DEEL OP: FACEBOOKSHARE TO: TWITTERDEEL OP: PINTEREST

Jouw email wordt nooit geplubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*